Дом за възрастни хора „Надежда“ работи като дневен център, дом за възрастни хора и хора в неравностойно положение неспособни да се справят с ежедневните нужди от 2012г. Нашата цел е да се погрижим за здравето и физическото благополучие на нашите жители, както и за емоционалните им нужди. 

От самото създаване на Дом за възрастни хора „Надежда“, нашата идея е в изграждането на стабилен и всеотдаен екип за предоставяне на най-висок стандарт грижа за своите жители, като поема ангажимент за развиване на своите знания в сферата на грижите, сестринството, храненето, почивката и качеството на живот. Ние осигуряваме вниманието и грижите, които близките и роднините не са в състояние да осигурят.

Екипът на дом за възрастни хора „Надежда“ е фокусиран върху нуждите на жителите и желанията на техните близки. Нашата идея е заедно да изградим точния модел, в който домуващите да се чувстват уважавани, ценени, обгрижени и подсигурени, а близките – спокойни и доволни, че са намерили подходящото място за своите любими.

Успехът и благополучието от настаняването е двустранен процес, за който работим в екип с Вас.

София Хоспис сграда в кв."Надежда"
Мнения и отзиви
Какво мислят хората за нас?
Вижте какви впечатления, мнения и препоръки споделиха с нас:
Да помагаме заедно!

Ако Вие сте мотивирана и позитивна личност и желаете да се занимавате в сферата на Социалните услуги, може да изпратите кратка информация за себе си заедно с вашите контакти за обратна връзка.

Свободни позиции:


- Лекари;
- Медицинска сестра;
- Социални работници;
- Рехабилитатори;
- Болногледачи;
- Санитари.

Ако учите медицина или се занимавате в сферата на социалните дейности и услуги (проекти, стажове, курсове и т.н.) оставете информация или се свържете с нас и ще обсъдим възможността за стаж или съвместна дейност.

Ако имате огромното желание, време или средства да дарите усмивка или да зарадвате някой възрастен човек, свържете се с нас, а ние ще се опитаме да го организираме.