Дом за възрастни хора "Надежда"
ж.к. Малинова долина

Квартал Малинова долина е един сравнително нов, но бързо развиващ се квартал в пределите на София. В удобна връзка с автобуси, метро и околовръстен път. В близост до „СБАЛ по онкология“ и големи търговски центрове – магазин Икеа и София Ринг Мол. Основно квартала се състои от къщи в тихи и спокойни улички.

Дом за възрастни хора "Надежда"
ж.к. Бояна

Квартал Бояна е разположен в подножието на Витоша, тихо и прохладно място връзка между натоварения и шумен град и спокойната и чиста планина. Иначе казано с единия крак си в планината с другия имаш лесен и бърз достъп до центъра на София.

Изключителната панорама и комуникация го правят доста атрактивен за живеене квартал. Големите зелени площи, приспособени за дълги и разтоварващи почивки. Домът също е подходящ за свиждания, беседи и разговори. В близост до къщата се намира средновековната Боянска църква “Св. св. Никола и Пантелеймон”, а по-късно и манастир. Тя е един от културните символи на България и е включена като културен паметник. Често се организират еднодневни екскурзии до самия храм за жителите на хоспис “Надежда”.