Сигурен и безопасен медицински транспорт от легло до легло за вашите близки

Според проучване огромна част от възрастните хора, а и не само те, не могат да се възползват или получават лекарска помощ със закъснение, поради липсата на подходящ медицински транспорт. По време на критични ситуации линейката играе жизненоважна роля за транспортирането на пациента до здравно заведение, където да му бъде оказана неотложна помощ.

Медицински транспорт се използва във всяка ситуация, при която трябва да се превози болен, пострадал, трудноподвижен пациент или възрастен човек до болница, дома му, хоспис, за лабораторни изследвания, за образна диагностика или друго.

За да бъдем точни, има два вида медицински транспорт, базирани на нуждите и изискванията на пациента. Неотложна помощ е полезна по време на извънредни ситуации. Тя може да спаси човешки живот, ако бъде навременна. Специализиран медицински транспорт осигурява превоз до и от здравно заведение за осъществяване на планирани медицински срещи.

Тези две услуги помагат на пациентите да стигнат до дестинациите си навреме и безопасно. Линейките за осигуряване на медицински транспорт са оборудвани с висококвалифицирани шофьори, парамедици и медицинска техника.

Линейка в движение, Медицински транспорт София хоспис

Защо да изберете дом за възрастни хора „Надежда”

  • Оборудвана линейка ще ви посети до адрес и ще ви подпомогне за транспортирането до нашия дом за възрастни хора.
  • Превозваме любимите ви хора от врата до врата и от легло до легло безопасно и сигурно.
  • Разполагаме с помощни средства за транспорт на хора в инвалидни колички, за качване и сваляне по стълби.
  • Осигуряваме носилка за изнасяне на лежащо болни и трудноподвижни пациенти.
  • Предлагаме грижа за възрастни хора по домовете и здравословна храна от нашето седмично меню.

Защо медицинският транспорт е добро решение

Нашият медицински транспорт може да бъде основен инструмент за хора, които се нуждаят от лекарска помощ, но нямат належаща нужда. Този начин на транспортиране гарантира, че пациентът ще може бързо и безопасно да стигне от дома си или от едно място до друго. Има някои основни предимства от използването на специализиран медицински транспорт.